AVVIKANDE ÖPPETTIDER
AVVIKANDE ÖPPETTIDER

Många butiker och restauranger har just nu avvikande öppettider vardagar 10-19, lördagar 10-18, söndagar 10-17. Vänligen kontakta varje enskild butik direkt för att ta reda på vilka öppettider som gäller. Läs mer här.

Tävling – Vinn ett av fem presentkort hos Täby C värde 1000 kr st.

1. Genom att acceptera dessa allmänna tävlingsvillkoren godkänner du att de uppgifter du lämnar om dig själv i samband med insändande av bidrag kommer att behandlas för att kunna administrera tävlingen. Mer information om dina rättigheter avseende personuppgiftsbehandling finns att läsa på: https://www.tabycentrum.se/privacypolicy. Vinnaren kan komma att tillkännages på Täby Centrums hemsida och app, Facebook och/eller Instagram.

2. Genom att godkänna dessa allmänna tävlingsvillkor samtycker du till att vi behandlar dina personuppgifter i syfte att ge dig en bättre och mer anpassad produkt och kundupplevelse. Personuppgifterna vi behandlar i detta sammanhang är ditt för- och efternamn, e-postadress och information om vilka intresseområden du har angivit.

3. Ansvarig för tävlingen är Rodamco Täby Centrum KB (902002-9717), Box 7846, 103 98 Stockholm.

4. För att delta i tävlingen måste du bo och vara folkbokförd i Sverige, fyllt 18 år samt acceptera reglerna för tävlingen.

5. För att delta i tävlingen krävs det att man följer Täby Centrums Instagram eller Facebookkonto, gillar tävlingsinlägget, skriver en kommentar på sin favoritplats i Täby C för att spendera en sommardag samt taggar in en vän i kommentarsfältet på tävlingsinlägget enligt beskrivningen under tävlingsinlägget.

6. Tävlingen är tidsbegränsad - sista dagen att tävla är fram tills klockan 23.59 den 9 juli 2020.

7. Prisen består av att fem personer vinner varsitt presentkort hos Täby Centrum till ett värde av 1000 kr styck. Vinnaren måste kunna hämta ut presentkortet i receptionen på inomhustorget i Täby Centrum senast den 31 augusti 2021. Presentkorten laddas på med 1000 kr den 9 juli 2021 och har därefter 1 års giltighetstid. Det är inte möjligt att byta ut vinsterna mot kontanter, ändra datum eller förlänga presentkortets giltighetstid. Läs mer om Täby C's presentkort och se vilka butiker som tar emot det här.

8. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

9. Du kan bara tävla en gång och ingen person kan vinna mer än ett pris.

10. Tävlingen är inte öppen för anställda hos Unibail-Rodamco-Westfield (URW) eller något av dess dotterbolag eller leverantörer. URW förbehåller sig rätten att inte utfärda något pris (och att välja ut en annan vinnare) om URW får vetskap om eller på sannolika grunder anser att en vinnare inte är kvalificerad att delta i tävlingen.

11. URW tar inte ansvar för konsekvenserna av att tävlingsbidrag försvunnit, skadats, sänts fel eller blivit för sent levererade till URW. URW tar heller inte ansvar för eventuella tekniska svårigheter eller problem som kan påverka endera anmälan/inlämning eller slutresultatet för denna tävling. Detta gäller med undantag för skyldigheter vid personuppgiftsincidenter enligt Dataskyddsförordningen.

12. I händelse av dispyt över reglerna, uppträdande, resultat och alla andra ärenden i relation till tävlingen kommer URW:s beslut vara slutgiltigt och ingen korrespondens eller diskussion kommer att inledas. Detta gäller med undantag för legala frågor avseende behandling av dina personuppgifter eller om du vill återkalla ditt samtycke, för mer info se https://www.tabycentrum.se/privacypolicy.

13. Vid misstanke om fusk i något avseende äger URW rätt att diskvalificera bidrag. Detta liksom övriga beslut av tävlingsjuryn kan inte överklagas.

14. Vinnarna utses av en jury bestående av representanter från Täby Centrums centrumledning. Juryns beslut kan inte överklagas och juryn behöver inte motivera sitt beslut.

15. Vinnarna kommer att bli kontaktad på Instagram senast klockan 17:00 den 12 juli 2021. Vinnaren kan komma att tillkännages med för- och efternamn på Täby Centrums app och Facebook- och Instagramsida. URW kommer att försöka nå vinnaren en gång. Om inte vinnaren gått att nå äger URW rätt att utse en ny vinnare i tävlingen.

16. Genom att delta i tävlingen garanterar du att du uppfyller tävlingsvillkoren. URW förbehåller sig rätten att diskvalificera bidrag som inte uppfyller ovan tävlingsvillkor.

17. Personuppgifter som lämnas i samband med tävlingen sparas i syfte att ge kunden en bättre produkt och kundupplevelse.

18. Tävlingen är ej i samarbete med Facebook eller Instagram.