UPPTÄCK INREDNING I TÄBY C

Green leaves white background

Dags att uppdatera hemma? Det krävs inte alltid mycket för att skapa en ny känsla. Upptäck Täby C's inredningsutbud med allt från dansk design, klassiska inredningsdetaljer till soffor och sängar.

Himla

Himla

Här finns vackra och unika textilier som hjälper dig att skapa din egen stil i ditt hem. Materialen är av hållbara naturmaterial såsom ull, siden och bomull, men även i linne.

Lexington

Lexington

Här finner du vackra textilier för hemmet, såsom prydnadskuddar, handdukar, mjuka lakan, örngott i frotté, och kläder i en avslappnad och lyxig stil.

RoyalDesign

RoyalDesign.se Pop-Up

Ett tillfälligt besök som erbjuder ett stort designutbud, blandade visningsexemplar och utgående produkter till fantastiska priset.

Le Creuset

Le Creuset

Välj bland bakformar, pannor, koppar, tallrikar, glas och kannor. Det finns även ett stort utbud av lyxiga vintillbehör och knivar. Kom in så hjälper vår kunniga personal dig att hitta det perfekta redskapen för just ditt kök!

Illums Bolighus

Illums Bolighus

I generationer har de varit det internationella flagskeppet inom modern livsstil, inredning och det bästa inom skandinavisk design.

Hästens

Hästens

Vårt huvudfokus är du, och vi vet vad du behöver för att få det allra bästa nattsömnen och vad som är viktigt för dig när det gäller service, konstruktion, kvalitet, komfort och funktion.