julen i täby centrum

Täby Centrum presentkort

Ett presentkort på Täby Centrum är en perfekt julklapp och perfekt passform och alla kan hitta precis vad de vill. Till årets jul har vi ett förmånligt erbjudande till våra lojalitetsmedlemmar där man får en extra gåva på köpet.

VID AV KÖP ETT PRESENTKORT GÄLLER

SF KIDS PLAY
Tre månaders gratis streaming på SF Kids Play finns tillgängligt för 300 medlemmar och är tillgängligt fram tills 31 juli 2019.
  
800kr
FÅ EN GRATIS KULTURUPPLEVELSE

Ett presentkort på 800kr ger dig ett värdebevis att utforska Stockholms kulturella utbud, fri entré på till exempel Nobel Center eller Thielska Galleriet. Se hela utbudet här. Gäller 1,050 lojalitetsmedlemmar och sista dag för att använda värdebeviset anges för kampanjsidan, senast 1 nov 2019.
 

Filmstaden

1,000kr
FÅ EN JULGRAN MED HEMLEVERANS

Ett presentkort på 1,000kr ger dig en rödgran från Smålandsgran.se med hemleverans i Stockholmsområdet och i Täby kommun. Eller välj en mysig hotellfrukost för två personer på ett utvalt Scandic hotell över hela Sverige. För mer information om frukosterbjudandet, se här.

Julgranserbjudandet gäller de första 100 lojalitetsmedlemmar och leverans sker avtal tid med respektive medel dock senast 23/12.

Erbjudandet om hotellfrukost för 2 personer vid ett tillfälle gäller de första 500 lojalitetsmedlemmarna. Sista dag för registrering är 20 okt 2019 och sista dag för inlösen av frukosten är 1 nov 2019.

1,500kr
FÅ EN SKÖN BEHANDLING

Ett presentkort på 1,500kr ger dig ett värdebevis på en behandling där du kan välja mellan massage, hårklippning, fotvård och mycket mer. Behandlingen gäller vid ett tillfälle på flera orter i Sverige, se hela utbudet här. Gäller 700 lojalitetsmedlemmar fram till 30 nov 2019 och behöver förbokas.

Spa
Kultur
Julgran

VILLKOR

Kampanjen gäller för presentkortsinköp i Täby Centrum mellan 7-24 december 2018. För att ta del av presentkortserbjudanden och få ett värdebevis, behöver man uppvisa sitt medlemskap vid inköp av presentkort – man kan registrera sig här.

Kampanjen gäller endast för ett värdebevis per medlem vid ett köptillfälle under kampanjperioden och kan inte kombineras med några andra erbjudanden. Max ett värdebevis per medlem, man kan inte få mer än ett värdebevis vid köp av flera presentkort under samma köptillfälle. Man kan endast byta sitt värdebevis till ett annat värdebevis från en mindre köpkategori vid köptillfället, men ej bytas mot in sitt värdebevis mot till ett annat från en högre köpkategori. Värdebeviset kan ej bytas mot kontanter.