LEDIGA JOBB I Täby C

kicks 

Kicks
Söker säljare

Engagerad säljare till Kicks Täby Centrum. Gärna makeup-artist. Extrajobb till att börja med, men möjlighet till en större tjänst efter sommaren.

Typ av anställning: Behovsanställd

Omfattning: Färre än 20 h/vecka

Arbetslivserfarenhet som krävs: 0-2 år

Färdigheter: Erfarenhet som säljare i butik. Meriterade med erfarenhet inom kosmetik.

Startdatum: Snarast

Sista ansökningsdatum: 11 juli 2022

Kontaktperson:
Sara Vesterlund
sara.vesterlund@kicks.se
010-1881627

 

Apple
Söker specialist

Som Specialist har du fantastisk förmåga att upptäcka kundernas behov och hitta de bästa lösningarna. Du är inte bara den första personen kunderna möter i butiken – du är också den som vägleder dem, säljer produkter och tjänster och hjälper dem att komma igång med sina nya produkter. Du utför också andra uppgifter i butiken, som att underhålla visuellt marknadsföringsmaterial och hjälpa dina kollegor.

Du är nyfiken, har koll på de senaste nyheterna om olika produkter och initiativ och är redo att omsätta dina kunskaper i praktiken i dina möten med kunderna. Din framgång mäts i dina prestationer, såväl enskilda som i samarbete med andra, samt utifrån butikens övergripande resultat.
Du är stolt över att få vara Apples ansikte utåt och tycker om att hjälpa kunderna att utveckla långvariga relationer till Apple.

Typ av anställning: Tidsbegränsad

Omfattning: Deltid 50%

Arbetslivserfarenhet som krävs: Ingen

Färdigheter: Förmåga att erbjuda en fantastisk kundupplevelse i en väldigt aktiv miljö och att stimuleras av mötet med kunderna. Stort teknikintresse, särskilt i fråga om Apples produkter, och förmåga att snabbt ta in ny kunskap om produkter och funktioner. God kommunikationsförmåga – du pratar ledigt och avslappnat både med enskilda kunder och inför mindre grupper.

Startdatum: 30 mars 2022

Sista ansökningsdatum: 30 juli 2022

 

Memira eyecenter
Söker kundrådgivare/säljare

Vill du vara länken mellan kliniken & våra kunder? Vi utökar nu vårt team med en Kundrådgivare. Skynda att söka. Händer mycket spännande saker och teamet ser fram emot att du ska bli en del av dem. Som Kundrådgivare säljer du glasögon, linser, laseroperationer och RLE. Kan du inget inom något av dessa områden? Lugn! Vi säkerställer att du lär dig och får kompetensen.

Vi är ett team med olika kompetenser och specialistområden som kompletterar varandra och vi har en positiv och varm atmosfär med många förväntansfulla kunder. Du kommer att vara länken mellan våra kunder, specialister och optiker, ansvara för en högklassig servicenivå till våra kunder och patienter, säkerställa leveranser till kund.

Din vardag är varierad och har ett högt tempo och med kunden i fokus. Rollen är självständig men kräver ett gott samarbete med resterande team. Du kommer att vara länken mellan kunden och vår klinik, ansvara för att kliniken är attraktiv för både kunder och kollegor. Du och dina kollegor bildar till ett oslagbart team som förändrar människors liv genom att erbjuda frihet utan glasögon och linser eller med glasögon och kontaktlinser.

Typ av anställning: Tillsvidare

Omfattning: Heltid

Arbetslivserfarenhet som krävs: 0-2 år

Färdigheter: Gymnasieexamen, Officepaketet, försäljning

Startdatum: 1 maj 2022

Sista ansökningsdatum: 31 juli 2022

Kontaktperson:
Robert Hilton
0736-56 42 10