MISSA INTE SVERIGES MÄSTERKOCK
Uttagningarna inspelade i Täby Centrum

Sveriges Mästerkock 2020Nu är det äntligen dags! I höstas var de här och spelade in inför publik för första gången någonsin. Uttagningarna till Sveriges Mästerkock tog plats mitt på inomhustorget i Täby C. I dagarna fyra kunde ni se deltagarna bräsera, pochera och sautera för kampen om de eftertraktade förkläden. Men hur gick det egentligen för deltagarna när jurymedlemmarna fick smaka på paradrätterna? 

För att fira det stora mat-ögonblicket då Sveriges Mästerkock kom till Täby C, bjuder vi in Täby C medlemmar att få se det första avsnittet av jubileumssäsongen på bioskärm i Filmstaden Täby för en privatvisning den 8 januari med start kl19.00.

För din chans att få en av de 100 eftertraktade platserna i biosalongen, maila in din anmälan till tabycentrum@urw.com senaste klockan 16:00 den 8 januari. Först till kvarn gäller då vi svarar genom att skicka en bekräftelse till de 100 första Täby C medlemmarna. Är du inte medlem ännu? Registrera dig här.


Täby Centrum är stolt partner till Sveriges Mästerkock. 

JAKTEN PÅ SVERIGES NÄSTA MÄSTERKOCK BÖRJADE I TÄBY C!

Tv-succén Sveriges Mästerkock flyttade för för första gången någonsin ut de första uttagningarna från studion till mitt på inomhustorget hos oss i Täby C. Vi fick en exklusiv möjlighet att se när deltagarna förberedde sina maträtter inför tv-kamerorna- 

Den eminenta juryn Mischa BIlling, Markus Aujalay och Leif Mannerström visade upp sina bästa matlagningstips och tricks på scenen mellan tagningarna.

Fyra fartfyllda dagar med bräsering, pochering och sautering med kampen mot klockan lyckades vissa av deltagarna charma juryn med sina maträtter och får nu en chans att fortsätta laga mat i TV. Vem det blev ser vi när TV programmet sänds i nästa år. 

Våra mataktörer bjöd på smakprover från världens alla hörn, allt från en kopp kaffe från Kahls, snittar med havets delikatesser från Melanders till kaffebröd och tårtor från Balders bröd samt mycket mer! 

Sveriges mästerkock


Täby Centrum är stolt partner till Sveriges Mästerkock.