AVVIKANDE ÖPPETTIDER
AVVIKANDE ÖPPETTIDER

Många butiker och restauranger har just nu avvikande öppettider vardagar 11-19, lördagar 10-18, söndagar 11-17. Läs mer här.

Mästerkocken är utsedd, inspirationen fortsätter

MÄSTERKOCK, HEMMAKOCK ELLER ICKE-KOCK?

Mellan 17-23 maj bjuder vi in till en stor dos inspiration inom mat och inredning tillsammans med våra restauranger och butiker. Under denna digitala matresa* får du ta del av härliga videoklipp tillsammans med vinnaren Christin Kashou och de två topp-finalisterna Ayla Canpunar och Nina Remröd av Sveriges Mästerkock 2021. Följ med när matprofilen Alexandra Zazzi besöker våra restauranger för en digital smakupplevelse samt när kreatören Helena Lyth visar upp vackra borddukningar för ditt hem.

Under denna vecka kan ni följa med i vår digital matresa där ämnet rör allt omkring maten och bordet. Vi kan lova massor med tips, spännande möten, överraskningar och tävlingar i våra sociala kanaler och på vår hemsida.

Täby C är stolt partner till Sveriges Mästerkock.

Tack för att du fortsätter hålla avstånd vid ditt besök i Täby C.

*Denna aktivering är anpassad för en digital upplevelse och utifrån myndigheternas riktlinjer och rekommendationer för allas trygghet. Vi fortsätter att följa utvecklingen av Covid-19 och utvärderar situationen löpande. Om du vill veta mer om de åtgärder vi vidtagit relaterat till Covid-19, läs mer här. Tillsammans hjälps vi åt att begränsa smittspridningen, ta hand om varandra.