MÄSTERKOCK, HEMMAKOCK ELLER ICKE-KOCK?

Under vår digitala matresa bjöd vi in till en stor dos inspiration inom mat och inredning tillsammans med våra restauranger och butiker. Du kan fortfarande ta del av härliga videoklipp tillsammans med vinnaren Christin Kashou och de två topp-finalisterna Ayla Canpunar och Nina Remröd av Sveriges Mästerkock 2021.

I våra matglada avsnitt besökte matprofilen Alexandra Zazzi ett urval av våra restauranger, där hon fick ta del av exklusiva tips och idéer om hur du lyckas bäst som hemmakock. I avsnitten med Helena Lyth inspirerar hon till vackra borddukningar för ditt hem.

Du kan fortfarande ta del av vår digitala matresa där ämnet rör allt omkring maten och bordet här nedan.

Tack för att du fortsätter hålla avstånd vid ditt besök i Täby C.

Matinspiration tillsammans med vinnaren och finalisterna av Sveriges Mästerkock 2021

Se videoklippen från 18, 20 och 23 maj

Följ med på en stor dos matlagningsinspiration från världens alla hörn. Finalisterna och vinnaren av Sveriges Mästerkock kommer ge dig tips och tricks hur du kan lyckas i köket.

 
Inspiration till det dukade bordet med Helena Lyth

Se videoklippen från 17, 19, 21, 22 och 23 maj

Missa inte när inspiratören och kreatören Helena Lyth visar sina tips på hur du kan duka upp inför fredagsmiddagen med barnen, söndagsbrunchen eller picknick i det gröna. 

Smaka på Täby C tillsammans med Alexandra Zazzi

Se videoklippen från 17-23 maj

Låt dig inspireras av matprofilen Alexandra Zazzi när hon besöker Täby Cs restauranger och matkoncept på en smakfull matresa genom centrumet - bon appétit! 

*Denna aktivering är anpassad för en digital upplevelse och utifrån myndigheternas riktlinjer och rekommendationer för allas trygghet. Vi fortsätter att följa utvecklingen av Covid-19 och utvärderar situationen löpande. Om du vill veta mer om de åtgärder vi vidtagit relaterat till Covid-19, läs mer här. Tillsammans hjälps vi åt att begränsa smittspridningen, ta hand om varandra.