Öppet som vanligt från och med 16 augusti

UPPTÄCK HÖSTENS NYHETER HÄR HOS OSS

Nystarten inför hösten närmar sig med stormsteg, då semestertider lider snart mot sitt slut och innan vi vet ordet av det ändrar grönskan färg. Inför sensommarkvällarna, de nya dagarna tillbaks på jobbet eller till barnens första skoldagar hittar du modenyheter för hela familjen i Täby C. Spana in vårt modeutbud här och dina nya favoriter till garderoben.

Om det är dags att uppdatera i hemmet vare sig det är stora eller små inredningsprojekt finns det ett stort urval av inredningsbutiker hos oss. Förnya ditt hem med en ny kulör på väggen, en ny filt till soffan eller varför inte ny belysning när höstens mörkare dagar närmar sig, låt dig inspireras av våra butiker som har allt för ditt hem, se alla här.

Efter en sommar med sport i fokus finns det något för alla där du hittar produkter för sport och utelek i några av våra sportbutiker.

NU HAR VI ÖPPET SOM VANLIGT

Från och med 16 augusti 2021 håller alla butiker och restauranger öppet som vanligt i Täby C

Måndag – fredag klockan 10:00-20:00 Lördag – söndag klockan 10:00 – 18:00

Läs mer om våra öppettider här.

PLANERA INFÖR DITT BESÖK

Med hjälp av vår besökstabell kan du planera inför ditt besök och ta reda på när det oftast är fler eller färre besökare på plats, lördagar och söndagar är oftast de dagar då fler väljer att besöka oss. Du hittar besökstabellen här. Tack för att du fortsätter hålla avstånd vid ditt besök i Täby C 💛