ALLT SAMLAT UNDER SAMMA TAK

Vi ser fram emot att välkomna våra besökare tillbaka till en trygg miljö för shopping, upplevelser och restauranger – allt samlat under samma tak.

Vi kommer bjuda på efterlängtade nyheter att upptäcka i Täby C i höst. Vad sägs om att botanisera dig i second hand och vintage kläder från Beyond Retro för ett mer cirkulärt mode. För den sportintresserade, kommer Nike öppna sin butik senare i höst där du hittar allt för löpning och träning, fotboll men också kollektioner för kvinnor, män och barn. Håll dig uppdaterad via vår hemsida eller sociala medier för fler spännande nyheter.

Dessutom finns det mycket nytt att återupptäcka i Täby C sedan du var här sist. Hösten bjuder på härliga inredningsinfluenser och mysfaktorn höjs ännu mer med rotting, mörka träslag och hållbar charm. Se vårt inredningsreportage med höstens trender med  Izabelle Ribbenstrand från BoConcept här.

För dig som är sugen på tips inom mode, skönhet och inredning kan även spana in våra livesändningar i efterhand här tillsammans med sex av Sveriges mest inspirerande profiler såsom Hanna Friberg, Hanna Östberg från Hannas Änglar samt Jennifer Andersson från Zennufer.

Vi kommer även få ett kärt återbesök av allas favoritkatt Täby-Katten söndagen den 3 oktober, för att hälsa och mingla med våra minsta besökare och utforska vårt nya lekrum för de allra minsta – ”Täby-Kattens Mini-värld” hittar ni på plan 0 vid entré E.