AVVIKANDE ÖPPETTIDER
AVVIKANDE ÖPPETTIDER

Många butiker och restauranger har just nu avvikande öppettider vardagar 11-19, lördagar 10-18, söndagar 11-17. Läs mer här.

Finn din inre mästerkock eller låna en av våra

Finn din inre mästerkock eller låna en av våra

Missa inte vår digitala mataktivering* mellan den 17-23 maj. Vi kommer bjuda på en stor dos inspiration tillsammans med vinnaren och de två topp finalisterna utav Sveriges Mästerkock 2021. Under denna vecka kan du möta Mästerkocken-finalisterna Ayla Canpunar, Nina Remröd och vinnaren av årets Mästerkock Christin Kashou  i en ny och spännande digital tappning. Vi kan garantera en stor dos matinspiration, spännande möten, digitala överraskningar och tävlingar - varmt välkomna i våra sociala mediekanaler och på vår hemsida!

Täby C är stolt partner till Sveriges Mästerkock.

Tack för att du fortsätter hålla avstånd vid ditt besök i Täby C.

*Denna aktivering är anpassad för en digital upplevelse och utifrån myndigheternas riktlinjer och rekommendationer för allas trygghet. Vi fortsätter att följa utvecklingen av Covid-19 och utvärderar situationen löpande. Om du vill veta mer om de åtgärder vi vidtagit relaterat till Covid-19, läs mer här. Tillsammans hjälps vi åt att begränsa smittspridningen, ta hand om varandra.