Information om Covid 19

INFORMATION OM COVID-19

För oss på Täby Centrum är våra besökares och vår personals säkerhet och trygghet vår främsta prioritet - inte minst i tider som dessa! För att minska risken för smittspridning följer vi noga Folkhälsomyndighetens riktlinjer och anpassar vår verksamhet i linje med deras rekommendationer.

Vi på Täby Centrum vill ta vårt ansvar och vi har därför vidtagit en rad olika åtgärder som ett led i att fortsätta kunna välkomna våra kunder till en trygg miljö.

Ibland är det lite fler besökare som väljer att besöka oss vid en och samma tidpunkt. Under dessa tillfällen vill vi göra vad vi kan för att underlätta för dig som kund att hålla avstånd. Därför kan vi komma att be dig att vänta utanför en liten stund, så blir det snart din tur. Tack för att vi kan hjälpas åt!

Observera att Filmstaden Täby från 1 december 2021 kräver uppvisande av vaccinationsbevis för Covid-19 tillsammans med ID-handling i följande salonger: Salong 1, Salong 2, Salong 5. Gäller från 18 år, läs mer om Filmstaden här.

Kommunikation och information till våra besökare:

  • Vi ser till att löpande påminna våra kunder om att hålla avstånd, undvika trängsel och vara noga med handhygienen. Informationen om detta finns uppsatt runt om i centrum, bland annat genom dekaler runt om i centrumet. Håll gärna utkik efter dessa skyltar under ditt besök.

Åtgärder i centrumets allmänna utrymmen:

  • Vi har justerat våra städrutiner i centrum, vilket bland annat innebär att vi torkar av exponerade ytor ännu mer frekvent.
  • I våra receptioner, och i anslutning till andra platser som innebär en nära kontakt mellan kund och personal, har vi satt upp skyddande plexiglas.
  • Vi har placerat ut alcogel-stationer runt om i centrum, som du som kund mer än gärna får använda med jämna mellanrum under ditt besök. Heja god handhygien!

Det här är bara ett par exempel på åtgärder som vi vidtagit, men om du vill veta mer eller har minsta lilla fundering så tveka inte att höra ifrån dig till oss genom att maila till info@tabycentrum.se, så ser vi till att återkoppla så snart vi kan.

Tack för att du fortsätter hålla avstånd vid ditt besök i Täby Centrum!