LYCKLIGA SLUT

Lyckliga slut och lyckade efterrätter!

I Täby C finns det mycket du kan roa dig med i sommar. Utmana vänner och familj i minigolf i en spännande djungelmiljö. Banorna är kluriga men alla kan vara med, stora som små!

Utforska de olika världarna i Virtual Reality (VR) spelen som finns hos Tido. Här finns familjevänlig underhållning för alla åldrar. Shuffelboard och klättervägg med AR-spel samt god mat och drinkar finns på menyn. 

Medan några vill gå i butiker och shoppa så kan andra slå sig ner hos Inferno Online. De erbjuder gaming i världsklass. Delta i en turnering eller möt din kompis i de populära spelen på marknaden.

När magen kurrar finns det flera restauranger och caféer och välja bland. Täby Deli erbjuder mat från Japan till Norrland och här finns något för alla. Sitt tillsammans och njut av det ni är sugna på för dagen. Glöm inte bort efterrätten som ofta sätter guldkant på måltiden.

Massor av shopping under ett och samma tak. Här finns mode, heminredning, sport, skönhet, elektronik och mycket mer.  Svårt att välja? Med lite hjälp från Täby Centrums egna Personal Shopper Carolina blir shoppingrundan både effektivare och roligare.

Vare sig solen steker eller regnet öser ner är ett biobesök skönt för trötta fötter. Välj ut en bra film och luta er tillbaka i en skön biofåtölj. Förhöj upplevelsen med goda snacks eller popcorn. 

Förhoppningsvis har både filmen och dagen ett lyckligt slut.

Varmt välkomna till Täby C!