Planera inför ditt besök

Inför ditt besök har vi tagit fram en överblick av Täby Cs generösa öppettider, veckans alla dagar. Vi behöver alla hjälpas åt för att minska risken för smittspridning och fortsätta hålla avstånd.

Först på plats eller sist ut?

Om du vill utöka möjligheten att kunna shoppa i lugn och ro kan det vara en bra idé att försöka vara först på plats eller sist ut, innan vi stänger för dagen. Vilket passar dig? Kika gärna på översikten ovan, så får du lite tips om när det brukar vara lite färre besökare på plats.

Helgnöje eller vardagsbestyr?

Lördagar och söndagar är oftast de dagar då många väljer att komma till oss. Om du vill utöka möjligheten att undvika kassaköer och miniminera din väntetid, kan det vara en bra idé att välja en annan shoppingdag eller komma vid en tidpunkt då det ofta är färre folk på plats. Ta gärna en titt på vår översikt ovan, och välj en dag och ett tillfälle som passar dig.

Vad mer kan vara bra att tänka på?

Tänk på att avstånd är omtanke vid ditt besök i Täby C, läs mer om våra initiativ för att begränsa smittspridningen här.

*Informationen ovan är baserad på en normal vecka, antalet besökare kan variera under exempelvis skollov, Black Weekend, julhandeln och andra helgdagar.