En jul med extra allt eller bara det lilla extra

I Täby C hittar du maten, klapparna och allt det som gör julen lite extra magisk. Vi har ett stort utbud utav mode, skönhet, inredning och mer därtill. Du hittar även allt från böcker, teknik och smycken till den perfekta upplevelsen med ett biobesök, gaming eller social VR (den perfekta julklappen för personen som redan har allt).

Eller varför inte ge bort ett Täby C presentkort i julklapp? Läs mer om vilka butiker och restauranger som tar emot vårt presentkort här, ni kan köpa presentkort i vår reception vid inomhustorget på plan 0.

Få julklappstips genom att följa vår adventskalender där vi öppnar en lucka med exklusivt erbjudande varje dag från våra butiker. Följ vår adventskalender på vår instagram-profil och läs mer här

 

Varje helg fram till jul händer det en massa kul

Under hela december bjuder vi in till härliga aktiviteter för att fira in julen. Vad sägs om julpyssel med Täby-Katten, paketinslagning för Täby C medlemmar, stämningsfull julsång och luciatåg. Missa inte heller när vi får besök från självaste jultomten 11-12, 18-19 samt 23 december.

Fira varje advent tillsammans med Täby-Katten, som bjuder på julmingel och juldans till våra allra minsta besökare, läs mer här.

 

Hjälp oss dela julens glädje med fler

Från första advent kan du skänka en julklapp till förmån för Stockholms Stadsmission och till någon som verkligen behöver den. Du hittar tomtesäcken i vår julvärld vid inomhustorget plan 1.  

 

Paketerad julglädje 9 - 23 december

I vår paketstuga på plan 1 i Modestråket kan du som Täby C medlem få hjälp att slå in dina julklappar. I paketstugan kan du lämna in dina julklappar och få ett SMS när de är färdiginslagna och redo för upphämtning samma dag*. Vänligen visa hänsyn till paketstugans etikettsregler.

 

 

Paketstugans etikettsregler:

1. Visa upp ditt Täby C medlemskap, du kan registrera dig här.
2. Max 3 paket per Täby C medlem och endast ett tillfälle per medlem under hela perioden.
3. Om dina paket är otympliga eller för stora, kommer vi tyvärr inte kunna slå in dessa.
4. Varor som ej är inköpta i Täby C kan ej lämnas in i paketstugan för inslagning.

*Vi reserverar oss för eventuella förseningar och erbjuder inte någon kompensation vid förseningar samt vi förbehåller oss rätten att inte ersätta eventuell vara om skador uppstått i paketinslagningen.