Välkommen till Täby Deli

Täby Deli är den nya smakrika mötesplatsen i Täby C! Upptäck unika matkoncept och restauranger som erbjuder utsökta råvaror att tillaga hemma eller rykande, färska rätter att äta på plats.

Med härliga, öppna ytor kommer du som besökare kunna njuta av autentiska aromer från hela världen med allt ifrån det japanska köket till rustika smaker från Norrland. Det senaste tillskottet är Sturehof Matmarknad, där du kan köpa med dig hem en fantastisk matkasse eller lunchmåltid - det bästa från Sturehof är nu packat och klart! Upptäck Täby Delis koncept nedan, smaklig måltid!

sturehof

STUREHOF MATMARKNAD

Dags att plocka fram förklädet och bli kock i ditt egna kök, nu går drömmar om restauranglagad mat hemma i uppfyllelse! Köp med dig en fantastisk middagskasse för veckans alla dagar eller lyxa till det med en helgkasse. Psst..! För lunchen finns det också att köpa med från Sturehof Matmarknad.

 Läs mer om Sturehof Matmarknad här.

sushi rebellion

SUSHI REBELLION

Hos Sushi Rebellion kan du uppleva maträtter med inspiration från det japanska köket i en ny och innovativ fusion-tappning. Sushi Rebellions chefskock Pepi Anevski är världsmästare i sushi (2013) och Pepi med hans team lovar en matupplevelse över det vanliga där maten kittlar alla dina sinnen med en härlig och rebellious twist. 

 Läs mer om Sushi Rebellion här.

TRATTORIA GRAZIE

Pasta, pizza eller gelato? Nu kan du njuta av äkta napolitansk matkultur i Täby Centrum och i vår mat- och mötesplats Täby Deli. Hos Trattoria Grazie finns det något för alla smaker, eller som man säger i Italien Tutti i gusti sono gusti. Upptäck rätter som är lagade på äkta kvalitetsråvaror med ursprung från Italien,  varmt välkomna till Trattoria Grazie! 

 Läs mer om Trattoria Grazie här.

STIGEN AV KNUT

På Stigen av Knut erbjuds det norrländska köket, här kan du ta med dig maten i steget men även avnjuta den på plats.Det kommer serveras allt från tunnbrödspizzor till viltskav och sallad med västerbottenost och kallrökt lax. Vi säljer produkter från våra små producenter i norr som gravad ren från Norrbotten och ostar från Jämtland.

Läs mer om Stigen av Knut här.

LA NETA

Här kan man äta Tacos på riktigt, precis som i Mexico. På La Neta används förstklassiga råvaror och allt tillagas från scratch inte minst våra egna tortillabröd. Här finner du basvaror som tortillas, salsasåser och olika tillbehör som guacamole, majschips och mycket mer, allt som du behöver för att själv kunna laga en riktig tacosmiddag.
 
  
Läs mer om La Neta här.

STEKT BURGER & STUFF

På Stekt Burger & Stuff har vi tänkt på allt och alla, vi har hamburgare som fungerar för vegetarianer, veganer och personer med allergier. Vi vill att du enkelt ska kunna tillaga våra hamburgare och kan därför handla med sig bland annat dagsfärskt hamburgerbröd, olika tillbehör och såser tillsammans med recept och beskrivning hur man går 
tillväga.

Läs mer om Stekt Burgers & Stuff här.

KAORI

Här hittar du smakrika, kreativa och mättande poké bowls tilltalande både för ögat och smaklökarna. Välj från våra signaturrätter eller anpassa din egen bowls. Vi säljer även färsk fisk, basråvaror och japanska ingredienser så du kan laga dina egna japanska rätter. Tillsammans vill vi ge dig en handla-mat upplevelse där vi delar med oss av våra matkunskaper.

Läs mer om Kaori här.

GATEAU

Hos oss vill vi dela vår passion och glädje för franska hantverkstraditioner och svenska klassiska bakverk. Med naturliga råvaror erbjuder vi även surdegsbröd och kaffebröd. Vi har ett brett sortiment av knäckebröd, skorpor, olivoljor och marmelader. Våra deli-produkter passar utmärkt som gåvor och vi hjälper dig gärna att plocka ihop och packa fina presentpåsar.
 
Läs mer om Gateau här.

BEIJING 8

Det bästa från traditionell kinesisk matkultur tillsammans med hållbart framtidstänkande. Beijing 8 med sina fantastiska dumplings, att ta med hem och laga eller varför inte avnjuta på plats i restaurangen mitt i Täby Deli? Smakrika degknyten innehåller bara naturliga råvaror, vi kallar det för långsam snabbmat.


Läs mer om Beijing 8 här.

MAMA VIET

Hos Mama Viet erbjuds traditionell och autentisk vietnamesisk mat, som är både smakrik och hälsosam. Upplev det bästa från det vietnamesiska köket, antingen kan du köpa med dig råvaror för att laga din egen rätt hemma eller bli bjuden på plats med det bästa från det vietnamesiska köket. Vi säger nam-nam-nam från Vietnam – fräscht, frasigt och förvånande smakrikt! 

Läs mer om Mama Viet här.