UR For Jobs

JOBBMÄSSA I TÄBY C - 8 OKTOBER 2019

Den 8 oktober 2019 anordnar Täby Centrum tillsammans med Täby Kommun ett initiativ för att få in unga i arbetslivet. Målet är att arbetssökande ska få jobb hos något företag som är verksamma i Täby området och Norrort. Mässan kommer att fungera som en mötesplats för arbetsgivare och arbetssökande mitt i Täby Centrum. 

För arbetssökande:
Dagen kommer att innehålla möjligheter för dig som arbetssökanden att delta i intressanta föreläsningar och workshops som kommer att ge er möjligheten att utveckla ditt CV på bästa sätt. På plats kommer vi att ha företag som är aktiva i Täby Kommun och Norrort och de kommer att publiceras här ett par veckor innan mässan. Detta för att ge er förutsättningarna för att vara så förberedd som möjligt inför ert jobbsökande. 

För arbetsgivare: 
Genom att delta på mässan bidrar ni till att hjälpa arbetssökande Täbybor samt möjlighet till positiv synlighet i Täby Centrums kommunikation. Som företag är det helt kostnadsfritt att delta på mässan. Det tillkommer dock en avgift på 5000 SEK om ni inte dyker upp efter anmälan och bekräftelse att ni fått en plats. 

Vi rekommenderar att ni är 2-3 personer på plats under mässan. Det kommer att finnas ett ståbord per företag och el vid behov. 

För att anmäla er till jobbmässan skicka en intresseanmälan där ni beskriver: 
-Vad för roller/kompetenser ni önskar finna
- Företagsnamn, organisationsnummer, arbetsplats (namn och adress), hemsida, bransch som företaget verkar i
-Namn på tjänst/erna, krav på erfarenhet, andra kompetenser som krävs eller är meriterande, Hel/deltid, varaktighet (visstid/tillsvidare).

Anmälningar behandlas löpande fram tills fredag 20 september med svar på ovanstående frågor. Senast den 27 september får ni besked om deltagande. Anmälan mailas till tabymarknad@urw.com märk mailet med URW for Jobs. 

2 månader efter mässan kommer vi att kontakta er med uppföljning om hur det har gått för er att rekrytera nya kandidater. 

Först till kvarn, det finns ett begränsat antal platser.

Varmt välkomna!