UR For Jobs
JOBBMÄSSA I TÄBY C - OKTOBER 2019

I oktober 2019 anordnar Täby Centrum tillsammans med Täby Kommun ett initiativ för att få in unga i arbetslivet. Målet är att arbetssökande ska få jobb hos något företag som är verksamma i Täby området och Norrort. Mässan kommer att pågå under en dag och fungera som en mötesplats för arbetsgivare och arbetssökande mitt i Täby Centrum.


För arbetssökande:
Dagen kommer att innehålla möjligheter för dig som arbetssökanden att delta i intressanta föreläsningar och workshops som kommer att ge er möjligheten att utveckla ditt CV på bästa sätt. På plats kommer vi att ha företag som är aktiva i Täby Kommun och Norrort och de kommer att publiceras här ett par veckor innan mässan. Detta för att ge er förutsättningarna för att vara så förberedd som möjligt inför ert jobbsökande.


För företag:
Målsättningen och syftet med initiativet är att hitta hållbara anställningar framförallt för unga personer i Täby Kommun. Ni kommer få möjlighet att synas i Täby Centrums kommunikation och nå ut till arbetssökande. Det kommer att finnas möjlighet för en kortare intervju med jobbsökande direkt på plats. Låter detta intressant? Skicka då en intresseanmälan (det kommer att finnas ett begränsat antal platser) till tabymarknad@urw.com märk mailet med ”URW for Jobs”. Vi förbehåller oss rätten att välja vilka företag som är med under mässan för att skapa en så bra mix av företag som möjligt.