UR For Jobs

JOBBMÄSSA I TÄBY C - 8 OKTOBER 2019

Den 8 oktober 2019 anordnade Täby Centrum tillsammans med Täby Kommun ett initiativ för att få in unga i arbetslivet. Målet är att arbetssökande ska få jobb hos något företag som är verksamma i Täby området och Norrort. Mässans uppgift är att fungera som en mötesplats för arbetsgivare och arbetssökande mitt i Täby Centrum.  Jobbmässan är väldigt uppskattad av både besökare och deltagare och kommer därför återkomma under våren 2020.

Dagen innehöll möjligheter för dig som arbetssökande att delta i intressanta föreläsningar och workshops som ger möjligheten att utveckla ditt CV på bästa sätt.
På plats fanns företag som är aktiva i Täby Kommun och Norrort, för att skapa förutsättningar för deltagare att vara så förberedd som möjligt inför jobbsökande. 

Under dagen kunde deltagare lyssna på inspirerande föreläsningar, workshops om säljtekniker, bli professionellt fotograferad och få en porträttbild till sitt CV samt få ta del av tips och råd hur man skriver sitt CV på bästa sätt.

Vi gästades bland annat av Steve Galloway, som höll ett inspirerande samtal på scen om hans resa från dröm till verklighet, Peter Bruzelius från Säljkompetens och Karriärkonsulten gav sina rekommendationer på hur man förbereder sig inför en arbetsintervju.

KOM OCH TRÄFFA DESSA* FÖRETAG PÅ MÄSSAN
   
   

*ett urval av företagen som kommer ställa ut på mässan