UR For Jobs

JOBBMÄSSA I TÄBY CENTRUM
TISDAGEN 24 MARS 2020 KLOCKAN 12.00 – 17.00

Återigen anordnar Täby Centrum tillsammans med Täby kommun jobbmässan URW for Jobs – ett initiativ för att få företag och arbetssökande att mötas under en dag fylld av inspirerande och utvecklande aktiviteter, mitt på inomhustorget i Täby Centrum.

En händelserik dag för alla deltagare 

Vi bjuder in till en händelserik dag full med aktiviteter. Du som arbetssökande kan träffa lokala företag som söker arbetskraft direkt på plats, sätt dig i vårt co-working space och slipa på ditt CV innan chansen för en intervju. Lyssna till inspirerande talare på scen, lär dig knepen för en lyckad 15 sekunders hisspitch och lär dig ta vara på varje tillfälle som ges. Ta chansen att delta i tävlingar, de 100 första nya Täby C medlemmar får en goodiebag och mycket mer. Varmt välkommen!

Hur dagen går till för dig som utställare

Som utställare får ditt företag chansen att synas mitt i Täby Centrums knutpunkt under en hel dag och även få direktkontakt med arbetssökande. Här får ni möjlighet att presentera er verksamhet, vilka lediga tjänster ni har att erbjuda, hålla kortare intervjuer direkt på plats och även bjuda in till kommande intervjuer. Vi rekommenderar att ni är 2 personer på plats under mässan. Det finns ett ståbord per företag och el vid behov.

Det är helt kostnadsfritt för företag att delta på mässan. Dock debiteras en avgift på 5 000kr om ni inte dyker upp efter att ni fått en bekräftad plats.

För att anmäla er till jobbmässan skickar ni en intresseanmälan där ni bland annat fyller i företagsuppgifter, vilken typ av tjänster ni kan erbjuda och vilka roller/kompetenser ni söker.

Två månader efter mässan kommer vi att kontakta er för att följa upp dagen, med en kompletterande uppföljning sex månader efter jobbmässan.

Sista anmälningsdag är fredag 28 februari och senast fredag 6 mars får ni besked om ni fått plats.

Till anmälan>>