din säkerhet i centrum

 

VÅRA ÅTGÄRDER FÖR ATT DU SKA KÄNNA DIG TRYGG

Med anledning av Covid-19

Vi befinner oss alla i en situation där det är viktigt att vi hjälps åt och följer myndigheternas riktlinjer och information. Täby C vidtar löpande åtgärder i enlighet med dessa. Här har vi samlat de initiativ vi har introducerat sedan Covid-19 utbrottet i Sverige.

Täby C är en viktig plats för människor där vi erbjuder möjligheten att handla mat, besöka apotek och inhandla andra saker som behövs. Vi har öppet enligt ordinarie öppettider, läs mer om våra öppettider här.

Tack för att du fortsätter hålla avstånd vid ditt besök i Täby C!

 
Städrutiner Täby C Covid-19 

Utökade städ- och säkerhetsrutiner  

För att minska risken av smittspridningen av Covid-19, har vi justerat våra städrutiner, där en av åtgärderna innebär att vi  torkar av exponerade ytor ännu mer frekvent. Vi har även utökat våra säkerhetsrutiner för våra besökares trygghet med att säkerställa jämnare kundflöden och stötta butiker vid eventuell köbildning.

planera ditt besök 

Planera ditt besök

Vi har generösa öppettider och uppmanar dig som besökare att besöka oss under de tider som det inte är lika mycket folk. Läs mer här.

Alcogelstationer Täby C Covid-19 

Alcogelstationer

Vi uppmanar alla besökare som rör sig i Täby Centrum att använda sig av tvål och handsprit enligt myndigheternas rekommendationer. Som ett led i vårt kontinuerliga säkerhetsarbete har vi kompletterat med att placera ut alcogelstationer i anknytning till varje huvudentré för att ge våra besökare tillgång till god handhygien vid sitt besök.

Hänsyn och kommunikation, Täby C, Covid-19 

Kommunikation

Vi påminner våra besökare löpande om att hålla avstånd, undvika köbildning och vara noga med handhygien samt stanna hemma vid minsta sjukdomskänsla. Detta kommuniceras vid alla entréer, skyltning samt digitala skärmar i hela Täby Centrum. Exempel på dessa är bland annat dekaler utplacerade vid rulltrappor, kundtoaletter och andra allmänna utrymmen. Håll gärna utkik efter dessa skyltar under ditt besök. Detta kommuniceras även löpande i våra nyhetsbrev, sociala kanaler och vår hemsida.

antal sittplatser 

Antal sittplatser samt plexiglas till reception

Vi har tillfälligt minskat antalet sittplatser runt om i centrum för att skapa naturliga avstånd mellan våra besökare samt satt upp skyddande plexiglas till vår reception för att minska smittspridning vid kontakt mellan våra besökare och personal.

lekytor 

Lekytor och barnbilar

För att skydda dig och dina barn har vi tillfälligt stängt vår allmänna lekyta, Täby-Kattens Värld samt våra barnbilar i centrumet. Så snart situationen tillåter ser vi fram emot att öppna dessa igen.

kassa 

Köer och kassasystem i Täby Centrums butiker

Våra butiker och restauranger har märkt upp med avståndsmarkeringar vid till exempel provrum för att förenkla för dig som besökare att hålla avstånd. Vänligen var uppmärksam på dessa och respektera varje butiks egna avståndsmarkeringar och rekommendationer. Tillsammans hjälps vi åt!

cafe och restaurang 

Vid ditt café- eller restaurangbesök

Enligt myndigheternas rekommendationer tillåts endast sittande gäster på serveringsställen inomhus och avstånd mellan olika sällskap krävs. Begränsning på högst 8 personer per sällskap införs från 12 januari 2022.

Wolt, Täby C 

Wolt

I samarbete med matleverans-appen Wolt i Täby, kan du beställa hem din mat från ett stort urval av Täby Centrums restauranger. För att minimera riskerna för dig och Wolts kurirpartners kommer din leverans att ställas vid din dörr som standard. Läs mer om Wolt här.