jobba i täby centrum

Täby Centrum

 

+ Balders Bröd säljare för deltid/heltid / [Hide]

LoggaVi söker dig som gillar att stå i rampljuset och ge våra Gäster en upplevelse som de sent kommer glömma.
Är du bra på att ge det där lilla extra och kan se andras behov? då är det dig vi söker.
Arbetsuppgifterna är att fronta och sälja och städa och hålla snyggt i vårt café samt en del bordsservering.
Gärna om du har erfarenhet av detta tidigare men alltid Gästen i första hand. Vi arbetar mycket med livsmedelhygien så vi ser gärna att du är rökfri under arbetstid.
Välkommen att söka denna tjänst.
Scenen är din.

Är du utåtriktad, glad och positiv. Har du lätt för att umgås med personer som du inte känner?
Om ja, då ska du söka denna tjänst.
Är du positiv och ser ett problem som du kan lösa eller förvandla till en möjlighet?
Om ja, då ska du söka denna tjänst.
Passar du tider och är noggrann och gillar att arbeta i grupp?
Om ja, då ska du söka denna tjänst.

Balders Bröd är ett familjeföretag som startades 1927. Vi finns i dagsläget i Sollentuna Centrum, Solna Centrum och Mall of Scandinavia. Vi öppnar ett Konditori i Täby Centrum snart.
Vårt Bageri och Konditori finns i Sollentuna Centrum och vi tillverkar allt för hand.
Våra ledord är Hantverk-Tradition- Kvalité
I dag är vi 2 säljare i Täby och vi söker nu ytterligare säljare för deltid/heltid.
Vi är ett glatt gäng.
Välkommen med in ansökan till jobb@baldersbrod.se

www.baldersbrod.se

 

+ BUTIKSANSVARIG JOHN HENRIC STOCKHOLM TÄBY CENTRUM VIKARIAT / [Hide]

Logga
Vi söker dig som gillar att stå i rampljuset och ge våra Nu söker vi en driven och serviceinriktad butiksansvarig till vår butik i Täby Centrum! Tjänsten är ett vikariat på 2 år.

John Henric är ett svenskt företag startat 2008 som ständigt växer och utvecklas. Om du vill vara en del av Sveriges ledande märke för herrmode och accessoarer så är det till oss du ska söka. Vi erbjuder dig en arbetsplats där du får mycket eget ansvar och får utveckla ditt businessmind.

Som butiksansvarig hos oss är det din uppgift att leda personalen mot våra säljmål och nyckeltal, alltid ha god ordning i butik/lager, se till att vi har rätt varor hemma och återkoppla om något behövs, rapportera in vecko-/månadsuppgifter. Du ska hålla en god kommunikation med din regionschef och övriga kollegor, en god attityd och lyhördhet är två av dina bra egenskaper.

Vad söker vi i dig?

Du ska på tidigare arbetsplatser haft nån form av ansvar och uppvisat goda resultat. Om du har erfarenhet av personlig försäljning och detaljhandel är det ett plus. Vi ser gärna att du har erfarenhet av ledarskap och/eller har gått någon form av kurs utbildning i detta. Du ska brinna för service och sälj, detta är något som går hand i hand enligt oss och detta kräver att du är framåt och vågar ta för dig i ditt arbete och även vågar gå hela vägen för våra besökare i butiken.

Skicka in ditt CV och personliga brev samt bild till julia@johnhenric.com senast 31/7, märk mejlet med ”Butikschef Täby C”. Vi återkopplar om du går vidare till intervju. Intervjuer kommer ske under Augusti månad och vi önskar att tillsätta tjänsten senast 1/9.

 

+ säljare JOHN HENRIC STOCKHOLM TÄBY CENTRUM / [Hide]

Logga
John Henric

John Henric, grundat 2007 har på kort tid tagit över och leder utvecklingen av manliga accessoarer och väskor på den Skandinaviska marknaden med stor tillväxt även internationellt. Varumärkets premiumskjortor och tröjor i bomull och kashmir tar ständigt marknadsandelar. Produkterna säljs i 14 egna Flagship Stores och online via
www.johnhenric.com

Säljare JOHN HENRIC STOCKHOLM TÄBY CENTRUM

John Henrics butik i Täby behöver extra-/deltidssäljare.

Om du vill ha möjlighet att bli del av ett av Skandinaviens snabbast växande modemärke för män och som primär uppgift ge våra kunder unik service ska du söka till John Henric. Du trivs med att sälja och sätta kunden i fokus. Du är en social person som vill uppfylla kundens önskemål, inspirera och bidra med din energi. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat;
• Hålla sig uppdaterad och delaktig i den dagliga försäljningen och verksamheten.
• Säkerställa att butiken alltid är väl påfylld och välstädad
• Bidra till att skapa arbetsglädje, både för sig själv och sina medarbetare.

Skicka ditt personliga brev samt CV med foto till julia@johnhenric.com. Markera din ansökan med ”Butikssäljare Täby”. Då det är semestertider får du gärna komma in med din ansökan till en av våra butiker. Intervjuer kommer att ske löpande och vi vill att det framgår tydligt vad du gör idag/till hösten och vilken typ av tjänst du är intresserad av.

John Henric är ett snabbväxande företag med internationell expansion och om du har viljan och intresset att utvecklas har du kommit helt rätt. Hos oss har du chansen att växa både individuellt och i grupp. Du gillar att jobba mot siffror samt nyckeltal, och brinner för säljyrket. Du tillämpar gärna en förstklassig service och talar både svenska och engelska. Vi ser gärna att du har god erfarenhet av butiksbranschen och kan arbeta organiserat med gott humör även om tempot är högt.