NYA BUTIKER & POP-UPS


Barber&Family

Barber&Family
20 augusti 2021

Hos Barber&Family hittar du erfarna frisörer som hjälper dig uppfylla dina hårdrömmar. Både hårstylister och barberare som uppdaterar dig med de senaste trenderna och teknikerna. En salong för hela familjen! Läs mer här.

Konstlobbyn
1 juli 2021

Njut av konst från både lokala och långväga kreatörer i ett folkligt konstgalleri mitt i Täby C. Måla på plats i en drop in atelé eller få inspiration av andra livemålade. Varje fredag klockan 15:00 är det vernissage. Läs mer här.

BoConcept
29 April 2021

Funktionella och anpassningsbara möbler i olika material, storlekar och färger för att skapa en unik inredning. Du kan boka din inredare hos BoConcept för professionella råd, det finns även möjlighet för digitala möten för att skapa ditt drömhem. Läs mer om BoConcept här

Tallrik med mat

Sturehof Matmarknad
15 april 2021

Köp med fantastiska middagskasse till dagarnas alla måltider eller varför inte lyxa till den med en helgkasse? Upptäck en bit av det goda livet med restauranglagad mat i hemmet med dig som kock! 

Synsam

Synsam
15 april 2021

Här tas två av dina viktigaste sinnen hand om - din syn och din hörsel, allt under samma tak. Med ett brett sortiment av glas, bågar, solglasögon, sportglasögon, linser och hörapparater. 

goelectric

goElectric pop-up

15 februari - 31 mars 2021

I goElectrics elbåtsutställning visas danska RAND Boats nya elbåt Mana 23, en deplacementbåt som klarar sig på betydligt mindre drivlina och en perfekt båt för badturer och lugna dagar, klassad för tio personer.

indoor golf 

Täby Indoor Golf

6 februari

Älska golf året runt! Hos Täby Indoor Golf finns det fem stycken golfsimulatorer, som alla är utrustade med den senaste tekniken – Trackman 4. Varför inte spela en tävlingsrunda med dina golfkompisar eller träna på dina slag med banor från hela världen? Bokning och betalning sker enkelt via appen Matchi.

nividas 

Nividas

29 januari 2021

Det svenska glasögonmärket erbjuder stilsäkra egendesignade unisexmodeller av glas- och solglasögon, till rimliga priser så du inte behöver begränsa dig till ett par. Det ska vara enkelt att köpa sig nya bågar!

eways 

Eways

22 januari 2021

Världens första laddbutik har öppnat i Täby C. Hos Eways hittar du laddstationer för alla sorts el- och hybridbilar.

callisma 

Callisma

17 december 2020

Hos premium återförsäljaren Callisma hittar bil- och båtfantaster varumärken som DS Automobiles, Koenigsegg och Karma Automotive. Med en stark passion för bilar utvecklades en djup kunskap som ledde till att ett brett nätverk av bilentusiaster, samlare, privata handlare och värdefulla kontakter över hela Europa växte fram.

naked juice bar 

Naked Juice Bar - uppdaterat koncept

6 december 2020

Svalka törsten eller boosta vitaminförrådet med färskpressade juicer från Naked Juice Bar. Naked Juicebar erbjuder färska juicer, krämiga smoothies, färskjorda soppor samt hälsosamma lunch- och fikaalternativ, varav det mesta görs på beställning av naturliga råvaror.

pizza hut 

Pizza hut

1 december 2020

Äkta pan pizza, tunn surdegspizza vid namn San Fransisco eller ostiga Cheezy Crust. Upptäck pizza för alla smaker hos Pizza Hut, du kan avnjuta på plats eller beställa hem med mat-appen Wolt.

hälsokraft 

Hälsokraft - uppdaterat koncept

27 november 2020

Hos Hälsokraft hittar du allt som underlättar din egenvård. Den välutbildade personalen ger dig goda råd om passande produkter från ett stort sortiment utav vitaminer/mineraler, fiskolja, träningskosttillskott, ekologiska hudvårdsmärken till sköna Schollskor.

tido 

Tido

25 november 2020

Tido är ett VR-koncept och restaurang där du kan uppleva social virtual reality för hela familjen med mat i mästerkocksklass. Välkommen till Tido - Eat, Play, Watch!

tandläkargruppen 

Tandläkargruppen Reception

24 november 2020

Hos Tandläkargruppen erbjuds det allmäntandvård, akuttandvård, kosmetisk tandvård, tandställning och tandreglering, implantat, munhygien och förebyggande vård mot tandlossning.

fix my phone 

Fix My Phone pop-up

25 november - 30 sep 2021

Här kan du laga din mobil eller läsplatta på 15 minuter i Fix My Phone’s pop-up yta på plan 1 i anknytning till Inomhustorget.

sushi rebellion 

Sushi Rebellion

11 november 2020

Hos Sushi Rebellion kan du uppleva maträtter med inspiration från det japanska köket i en ny och innovativ fusion-tappning. Sushi Rebellions chefskock Pepi Anevski är världsmästare i sushi (2013) och Pepi med hans team lovar en matupplevelse över det vanliga där maten kittlar alla dina sinnen med en härlig och rebellious twist.

telia 

Telia - uppdaterat koncept

23 oktober 2020

Hos Telia hittar du ett brett utbud av mobiltelefoni, digital-tv och bredband samt mobilreparationer. Det digitala samhället är en global rörelse där uppkoppling ger människor över hela världen möjlighet att upptäcka, uppfinna och dela.

kitchn 

Kitch’n

1 oktober 2020

Hos Kitch’n hittar du smarta och innovativa köksredskap i säker design och är det självklara valet för ditt kök. Förutom kvalitetsprodukter från välkända varumärken får du även service och expertis för att du enkelt ska hitta de rätta produkterna.

trattoria grazie 

Trattoria Grazie

19 september 2020

Njuta av äkta napolitansk matkultur hos Trattoria Grazie. Här finns det något för alla smaker, eller som man säger i Italien Tutti i gusti sono gusti. Upptäck rätter som är lagade på äkta kvalitetsråvaror med ursprung från Italien.

bonti 

Bonti

28 augusti 2020

Med 30 års erfarenhet, börjar livet hos Bonti. I konceptbutiken för baby och barn finns noga utvalda varumärken såsom Bugaboo, Britax, Cybex och Stokke.

indiska 

Indiska - uppdaterat koncept

21 augusti 2020

Låt dig inspireras hos Indiska med mode, accessoarer och inredning med unik prägel och influenser från världens alla hörn. Alltid med fokus på kvalitet, passform och tidlös design har Indiska en gränsöverskridande kärlekshistoria.

buttericks 

Buttericks

1 augusti 2020

Butterick's är ett av Sveriges äldsta detaljhandelsföretag. Hos festspecialisten sedan 1903 där man hittar allt till festen, skämt och maskerad. Festen börjar på Butterick’s.

aqua dental 

Aqua Dental

7 juli 2020

Aqua Dental är en av Sveriges största tandvårdskedjor som bedriver all typ av tandvård: specialisttandvård, akuttandvård och allmäntandvård.

vaccin direkt 

Vaccin Direkt

8 juni 2020

VaccinDirekt erbjuder drop-in  och har alla vacciner i lager, även det nya Shingrix mot bältros men även TBE (vaccin mot fästing) eller där du kan fylla på grundskyddet (Stelkramp).

willys 

Willy's

4 juni 2020

Hos Willy’s hittar du bland annat en salladsbar, grill och färskt bröd nygräddat i butiken där alla ska kunna äta vad de vill.

mama vie 

Mama Viet

22 maj 2020

Mama Viet erbjuder traditionell och autentisk vietnamesisk mat, som är både smakrik och hälsosam. Upplev det bästa från det vietnamesiska köket, antingen kan du köpa med dig råvaror för att laga din egen rätt hemma eller bli bjuden på plats med det bästa från det vietnamesiska köket.