VÄLKOMMEN TILL VÅRENS STORA MODE- OCH SKÖNHETSHELG
30-31 MARS 2019


KLÄ VÅRKÄNSLORNA I NYUTSLAGET MODE

Våren har kommit till Täby C!

Upptäck det hetaste modet, vinn kläder och som Täby C medlem kan du testa de senaste skönhetstrenderna helt gratis i våra beauty bars.

Bli medlem här.


HELGENS EVENTPROGRAM


Lördagen 30 mars

Juice samplings
Beauty bars
Modevisning
Showroom / Speedstyling
Fashion talk på scen
Make-up tutorials live på scen

Söndag 31 mars

Juice samplings
Beauty bars
Modevisning
Showroom / Speedstyling
Fashion talk på scen
Make-up tutorials live på scen

 Sephora i Täby Centrum erbjuder ett brett utbud av skönhetsprodukter och tillsammans med sin innovativa marknadsföring, sitt unika produktutbud och ett nyskapande serviceutbud ses Sephora som en föregångare inom skönhetsindustrin.

Scotch & Soda har rötterna i Amsterdam och inspirationen hämtad från hela världen.
Allt startar i vår designstudio – en ombyggd kyrka – vid en kanal i Amsterdam.

Kicks är Nordens ledande kosmetikakedja. Hos Kicks arbetar skönhetsexperter samt utbildade makeupartister och hudterapeuter. Allt för att du ska få den bästa hjälpen när du handlar hos Kicks i Täby Centrum.

Det svenska varumärket Filippa K kännetecknas av dess enkelhet, kvalitet och höga modegrad. Med sin tidlösa design och stilrenhet representerar märket skandinavisk minimalism och elegans.

Rituals har som mål att dina dagliga vanor ska bli till meningsfulla små ritualer. Våra produkter är av högsta kvalitet i en butik som bjuder in till en avkopplande shopping.


Thernlunds Man & Woman har ett utbud av tidlös stil och säsongens trender från välkända varumärken. Vår personal ser till att du får den perfekta passformen vid ditt kostymköp och ger dig tips och stilråd som tar din garderob till nya höjder.

Växtriket är vår passion och vår ambition på Yves Rocher är att alltid agera i harmoni med vår miljö, precis som varje växt och träd gör i naturen.


Vi vill att våra plagg ska vara tidlösa och enkla men med stor fokus på detaljer och sömnad. John Henrics eleganta accessoarer och den moderna minimalistiska inredningen presenterar herrmodet på det mest uttrycksfulla sättet.

Produkter från The Body Shop baseras på naturliga ingredienser. The Body Shop är helt emot djurförsök och jobbar aktivt för miljön, mänskliga rättigheter och människors självkänsla.