god jul

Julen handlar om närhet och avstånd

 

Då julen kommer se lite annorlunda ut för oss alla kan du planera inför din julhandel med våra generösa öppettider om du väljer att besöka oss. Med vår uppdaterade tidtabell ser du vilka tider när vi har fler eller färre besökare, läs mer här.

 

För att underlätta för din julhandel har vi återinfört vår populära hemleverans, där du kan få dina julklappar hemlevererade inom ett dygn*, helt utan kostnad inom två mils avstånd från Täby C. Du kan även hämta upp dina julklappar från vårt upphämtningsställe i södra garaget. Glöm inte att sista beställningsdag är 22 december för att garantera att dina varor kommer fram tills julafton. För mer information om vår hemleverans, läs mer här.

 

Få julklappstips genom att följa vår adventskalender där vi öppnar en lucka med ett exklusivt erbjudande varje dag från våra butiker. Följ vår adventskalender på vår Instagram-profil och läs mer här.

 

Tack för att du fortsätter hålla avstånd vid ditt besök i Täby C.

 

Välkommen till vår paketstuga

I vår paketstuga på plan 1 i Modestråket kan du som Täby C medlem få hjälp att slå in dina julklappar, max tre klappar per medlemskap. Lämna in dina varor och få ett SMS när julklapparna är färdiginslagna och redo för upphämtning samma dag**.

 

Under vardagar mellan kl 12 - 17 erbjuder vi även en förbokningstjänst där du kan boka en tid för inlämning av dina julklappar för att undvika trängsel i vår paketstuga. Boka tid nedan.

 

Vi vill uppmärksamma dig att hålla dina bokade tid för inlämning av dina paket, då vi inte kan hålla bokningen längre än 10 minuter. Vänligen visa hänsyn till paketstugans etikettregler och håll avstånd vid ditt besök. För en trygg julhandling, läs mer om vårt arbete för att minska smittspridningen här.

 

Öppettider för paketinslagning

9 - 17 december kl 12 – 18, där vi tar emot sista inlämningen kl 17
18 – 23 december kl 12 – 20, där vi tar emot sista inlämningen kl 18.

 

 

Paketstugans ettikettregler:

1. Visa upp ditt Täby C medlemskap, är du inte redan medlem kan du registrera dig här.
2. Max 3 paket per medlem och endast ett tillfälle per medlem under hela perioden.
3. Om dina paket är otympliga eller för stora, kommer vi tyvärr inte kunna slå in dessa.
4. Varor som ej är inköpta i Täby C kan inte lämnas in i paketstugan.

 


Få experthjälp med dina julrim

Under fyra tillfällen i December månad bjuder vi in komikerna Marika Carlsson och Tobias Persson för att knåpa ihop julrim till dina klappar. Följ julrimsstugan live på vår Instagram-profil, du kan redan nu maila in dina julrimsfrågor till julrim@tabycentrum.se och missa inte live streamingen då din rimfråga kanske blir löst i direktsändning.

Träffa våra julrimsexperter

 

Marika Carlsson

Marika är inte bara väldigt smart och väldigt rolig! Utan så mycket mer... Fulländad underhållare med avväpnande stil, energi och en värme som känns. Hon har medverkat i ett flertal humorprogram, senast i ”Bäst i Test” SVT eller du kanske har hört henne i radioprogrammet ”Marika i P4”? Listan är lång och Marika Carlsson är en av Sveriges idag absolut mest aktuella komiker.

 

Tobias Persson

Tobias är otroligt rolig, kvicktänkt och en van stå up komiker. Han började med stand up 2001 och under sina snart 20 år har han bland annat blivit utsedd till Bästa Manliga Komiker 2008 under Svenska Stand up-galan på Södra Teatern i Stockholm. Utöver stand up är Tobias skådespelare och medverkat i ett flertal TV program, bland annat ”Morgonsoffan på SVT med Petra Mede och David Batra”, ”Robins”, ”Babben & Co” med flera.

Rimstugans live streaming-tider

13 december kl 14 -17
16 december kl 14 – 17
18 december kl 17 – 20
20 december kl 14 - 17

 

 

En godare jul för fler - vårt samarbete med Childhood

I vår paketstuga på plan 1 i Modestråket kan du köpa armband och hjälpa Childhoods arbete för alla barns rätt till en barndom fri från våld, exploatering och sexuella övergrepp. Armbandet kostar 100 kr och överskottet går direkt till arbetet för barn i utsatta situationer. Armbanden tillverkas i Sverige av Samhall AB.  Du kan även få ett klistermärke till ditt inslagna julklapp för 35kr där alla pengar går oavkortat till Childhood. För mer information om Childhood, läs mer här.

 

 

Hjälp oss dela julens glädje med fler - vårt samarbete med Stockholms Stadsmission

Skänk en julklapp till förmån för Stockholms Stadsmission till någon som verkligen behöver den. Stockholms Stadsmission tar tacksamt emot nya och oanvända julklappar, som dessutm är oinslagna då det underlättar för sorteringen av julklapparna. Besök vår insamlingsstation och stora julklappssäck på inomhustorget. För mer information om Stockholms Stadsmission, läs mer här.

 

 

*Vi reserverar oss för eventuella förseningar och erbjuder inte någon kompensation vid förseningar samt vid högre tryck än förväntat förbehåller vi oss rätten att neka leveranser.

**Vi reserverar oss för eventuella förseningar och erbjuder inte någon kompensation vid förseningar samt vi förbehåller oss rätten att inte ersätta eventuell vara om skador uppstått i paketinslagningen.