Yoginis & friends

Öppet idag
Från 10:00 till 20:00

08- 684 292 00

Yoginis & friends är en personlig och vacker yogastudio med Täbys största yogautbud. Hos oss kan alla yoga, nybörjare som erfaren, och våra erfarna lärare lägger stort vikt vid att få dig att känna dig trygg i ditt möte med yogan.

Vi har skapat en lugn oas på 7:e våningen i pulserande Täby Centrum därför att vi älskar kontraster. Intrycken och pulsen som erbjuds i vardagen får balanseras av lugnet och återhämtningen som yogan ger oss. Många upplever ett lugn bara genom att kliva över tröskeln till oss.

Vi erbjuder klasser som embodied yoga flow, mindfulness, restorative yoga, medicinsk yoga (MediYoga), vinyasa flow, kundaliniyoga, pranayama & meditation, yinyoga, hathayoga, hormonyoga, ashtanga mysore, Mindful Dance samt gratis tonårsyoga.

Utöver det har vi workshops på teman som stressreducering, hormonbalans, självledarskap, ayurveda, ACT, kreativitet mm. Vi erbjuder också yogaretreats till platser i Sverige och Europa.

Vi vill erbjuda yoga för alla och har därför en mängd olika lärare och yogaformer. Många väljer att börja med vårt populära Curiosity Card där du får yoga hur mycket du vill i två veckor för att sedan bestämma dig för hur du ska gå vidare. Hos oss kan du börja närsomhelst, inte bara vid terminsstart. Du kan välja att komma på enstaka klasser eller att bjuda dig själv på ett Best Year Ever eller Six Lovely Months, våra populära kort som ger dig tillgång till alla klasser.

Vi erbjuder även yoga och klasser för stressreduktion till företag, som t ex Finansinspektionen där vi varje vecka bjuder in till 30 min stressreduktion i ett av deras konferensrum. Enkelt, tillgängligt och effektivt.

Vi har också ett behandlingsrum där våra duktiga terapeuter erbjuder ayurvedisk hälsorådgivning samt massagebehandlingar som avslappningsmassage, olika ayurvedisk massagebehandligar, klassisk massage, yogisk chakraflödesmassage, hotstone massage samt duobehandling vuxen & barn.

Är du nyfiken men vet inte om yoga verkligen är något för dig? Kom upp till oss så tar vi reda på det tillsammans!

Öppettider

  • måndag· Från 10:00 till 20:00
  • tisdag· Från 10:00 till 20:00
  • onsdag· Från 10:00 till 20:00
  • torsdag· Från 10:00 till 20:00
  • fredag· Från 10:00 till 20:00
  • lördag· Från 10:00 till 18:00
  • söndag· Från 10:00 till 18:00
Visa mer
Title