#workingtogether

#WORKINGTOGETHER

 

Med anledning av Covid-19

Just nu befinner vi oss alla i en situation där det är viktigt att vi hjälps åt och följer myndigheternas riktlinjer och information. Vi vidtar löpande åtgärder i enlighet med dessa. Här har vi samlat de initiativ vi har introducerat sedan Covid-19 utbrottet i Sverige. 

Täby Centrum är en viktig plats för människor där vi erbjuder möjligheten att handla mat, besöka apotek och inhandla andra saker som behövs. Från och med den 17 augusti återgår våra butiker och restauranger till ordinarie tider, läs mer här.

För de besökare som färdas med bil till centrumet finns det gott om parkeringsplatser så du behöver inte oroa dig för trängsel. Du får alltid två timmars fri parkering vid ditt besök och som Täby C medlem får du fyra timmars fri parkering, läs mer här.

Har du frågor kan du alltid nå oss på tabycentrum@urw.com.

Ta hand om dig och varandra!

 
Städrutiner Täby C Covid-19 

Städrutiner  

För att minska risken av smittspridningen av Covid-19, har vi justerat våra städrutiner. Samtidigt uppmanar vi alla besökare som rör sig i Täby Centrum att använda sig av tvål och handsprit enligt myndigheternas rekommendationer och information.

Alcogelstationer Täby C Covid-19 

Alcogelstationer

Sedan utbrottet av Covid-19 har vi utökat våra besökares tillgång till tvål och handsprit som finns tillgängligt i centrumet. Som ett led i vårt kontinuerliga säkerhetsarbete har vi kompletterat med att placera ut alcogelstationer i anknytning till varje huvudentré i Täby Centrum.

Hänsyn och kommunikation, Täby C, Covid-19 

Kommunikation

Som en påminnelse till alla våra besökare, har vi sedan utbrottet av Covid-19 placerat ut kommunikation som uppmanar våra besökare att följa myndigheternas rekommendationer gällande hygien, hålla avstånd från andra samt att stanna hemma vid minsta sjukdomskänsla.

Hemleverans, Täby C, Covid-19 

Hemleverans

Under våren och sommaren 2020 har vi erbjudit våra kunder att köpa sina varor på distans och få dem levererade hem till dörren samma dag. Våra kunder har även kunnat hämta ut sina varor från ett upphämtningsställe i Täby Centrums södra garage.

MAX Hamburgare, Täby C, Covid-19 

MAX Hamburgare

För att underlätta för butikspersonal som av olika anledningar inte har möjlighet att lämna butiken erbjuder Max hamburgare direktleverans av mat till alla butiker i Täby Centrum.

Wolt, Täby C 

Wolt

I samarbete med matleverans-appen Wolt i Täby, kan du beställa hem din mat från ett stort urval av Täby Centrums restauranger. För att minimera riskerna för dig och Wolts kurirpartners kommer din leverans att ställas vid din dörr som standard. Läs mer om Wolt här.